Friday, 28 October 2011

Pelancaran Filem 'Misteri Jalan Lama' di Taman Tasik Titiwangsa, Kuala Lumpur

Persediaan Acara

**********


Pihak Tayangan Unggul Sdn Bhd(TUSB) telah mengadakan acara "Konvoi Misteri Jalan Lama bersama SMART Tunnel dan Keicarmania". Acara promosi bertujuan mempromosi filem terbaru terbitan TUSB, filem "Misteri Jalan Lama". Acara tersebut merupakan julung kali diadakan dengan kerjasama Lebuhraya SMART.


Sebanyak 80 buah kereta mini kompak yang telah menyertai konvoi yang bermula pada jam 3 petang  di SMART Tol dan melalui jalan-jalan utama di Kuala Lumpur dan berakhir di Tasik Titiwangsa. Acara ini dilepaskan secara berperingkat di lorong SMART Tol oleh Ketua Pegawai Operasi SMART Encik Mohd Fuad Kamal Arifin dan Pengurus Besar TUSB, Cik Gayatri Su Lin Pillai.

Filem "Misteri Jalan Lama" arahan Afdlin Shauki ini, dibintangi oleh pelakon-pelakon hebat seperti Hans Isaac, Liyana Jasmay, Namron, Corrie Lee , Marion Caunter, Vanida Imran dan ramai lagi. Filem ini akan berada di pawagam seluruh Malaysi pada 24 November 2011.

Jom saksikan gambar sekitar kemeriahan "Konvoi Misteri Jalan Lama bersama SMART Tunnel dan Keicarmania".Dipetik daripada http://www.tupai.com.my

No comments:

Post a Comment